terug naar Agenda
Apr
02

Tijden
10:00 - 17:30 uur

Locatie
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel

Koop tickets voor Classic Park, Rolls-Royce & Bentley

Koop hier direct uw tickets voor dit evenement

Toegang is gratis

Classic Park, Rolls-Royce & Bentley

Op zaterdag 2 en zondag 3 april 2016 organiseert Classic Park het auto-evenement ‘Classic Park, Rolls-Royce & Bentley’. Zowel de RREC Dutch section, als de Mascotte verlenen aan dit weekend hun medewerking.

Voor de leden van de RREC organiseert Classic Park op zaterdag een toertocht. Op zaterdagavond is er een exclusieve Classic Cocktail Night die openstaat voor zowel leden van de RREC als die van de Mascotte. Daarnaast zijn er kaarten beschikbaar voor niet-clubleden. De avond zal opgeluisterd worden met live muziek, heerlijke versnaperingen, een lifestyleboulevard en een veiling voor het goede doel, de Nederlandse Brandwonden Stichting.


Voor deze avond zijn nog een aantal kaarten beschikbaar

Tickets voor deze exclusieve avond zijn verkrijgbaar voor € 135 p.p.

Deze zijn online of via info@classicparkevents.nl te bestellen


Klik op onderstaande links voor meer info over:


Chauffeursdienst

dinnerBOB


Hotel

De Ruwenberg

€ 90,- inclusief ontbijt voor een tweepersoonskamers o.v.v. Classic Park


Locatie: gratis parkeren

Routebeschrijving Classic Park


Kaarten voor de Classic Cocktail Night geven ook toegang voor de zaterdag en de zondag van dit evenement.

Kaarten voor dit evenement kosten € 9,50 en worden ingewisseld tegen polsbandjes die toegang geven op zowel zaterdag als zondag voor het evenement als het museum. Thema-auto's inclusief bestuurder hebben gratis toegang. Op zaterdag 2 april is het parkeerterrein gratis toegankelijk. Zie verder onder 'kassa'.

Op zondag 3 april 2016 is er een meeting van Rolls-Royce en Bentleyrijders in de sfeer van de annual meeting, zoals die in Engeland plaatsvindt. Er zijn stands, een fotograaf, live muziek en vooral veel Rolls-Royces en Bentleys. Waar de RREC op zaterdag haar clubrit had, daar zal op zondagmiddag de Mascotte haar clubrit houden. Totaal verwachten wij meer dan honderd Rolls-Royces en Bentleys bij Classic Park.

Classic Park zal zelf ook in het teken staan van Rolls-Royce en Bentley. Zo hebben wij een Engelse collega bereid gevonden met een groot aantal auto’s naar Boxtel te komen. Daarnaast zullen er Nederlandse handelaren zijn met hun auto’s. Wij verwachten tenminste dertig auto’s die wij ter verkoop kunnen aanbieden. Daarmee kan dit evenement wedijveren met andere grote Rolls-Royce en Bentley-evenementen en zal naar verwachting ook het nodige publiek trekken.

Voor meer informatie over de Classic Cocktail Night kunt u contact opnemen via info@classicparkevents.nl of bel Olaf van Kuijlenburg of Charlotte Becker op: 0411 - 60 50 00.


  1. Bedrijvenstands & Swapmeet

    Bedrijvenstands & Swapmeet

    Tijdens elk festival van Classic Park krijgt een vooraf geselecteerd aantal bedrijven en particulieren de gelegenheid om onderdelen en 'automobilia' te verkopen. Interesse in een stand of verkoopplaats? Neem dan contact met ons op via festivals@classicpark.nl.


  2. Kassa

    Kassa

    Op zaterdag 2 april 2016 is de toegang tot het terrein gratis, museumkaartjes zijn te koop in de shop of via internet. Bij de museumkaarten worden polsbandjes uitgereikt die ook toegang geven tot het evenement op zondag 3 april 2016. Op zondag 3 april 2016 worden entreekaarten verkocht aan de poorten van Classic Park. Kaarten voor Classic Cocktail Night kunt u bestellen via info@classicparkevents.nl of neem contact op met onze eventmanagers.

Deel dit evenement

Deel dit evenement

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopieƫr en deel de link: