Bezoekersinformatie:


Klik hier voor de actuele openingstijden
 

Minder validen:

Minder validen parkeren op het terrein voor de hoofdingang. Het Classic Park Museum is grotendeels rolstoeltoegankelijk. Een gedeelte van het museum is echter verhoogd. Deze verhoging is helaas niet toegankelijk voor minder valide bezoekers. Hulphonden zijn toegestaan.

Huisregels:

Roken
Roken is in het gehele gebouw verboden.

Eten en drinken
Het meenemen van dranken of etenswaren naar Classic Park is niet toegestaan. Consumpties zijn verkrijgbaar in het restaurant, deze mogen niet worden meegenomen naar de tentoonstellingsruimten.

Huisdieren
Het meebrengen van (huis)dieren in het gebouw is niet toegestaan, met uitzondering van geleidehonden. Classic Park biedt geen opvang voor de (huis)dieren.

Parkeren
Parkeren is geheel op eigen risico en dient te geschieden op de daarvoor aangewezen plaatsen. Parkeren elders op het terrein van Classic Park is niet toegestaan.

Fotograferen en filmen
Het maken van foto's en films, mits voor privégebruik is toegestaan in alle tentoonstellingsruimten. Gebruik van flitslicht en statieven is toegestaan.

Mobiele telefoon
Classic Park stelt het op prijs als u uw mobiele telefoon uitzet voordat u de tentoonstellingsruimten betreedt.

Calamiteiten
Bij eventuele calamiteiten: blijf kalm en volg de aanwijzingen van het personeel op. In geval van een ontruimingsalarm dient u het gebouw te verlaten via de daarvoor aangewezen vluchtroutes.

Algemeen
  • De tentoongestelde objecten mogen niet worden aangeraakt.
  • Aanwijzingen van het personeel dienen altijd te worden opgevolgd.
  • Ouders en begeleiders van kinderen zijn te allen tijde verantwoordelijk voor en aanspreekbaar op het gedrag van door hen meegebrachte kinderen. Rennen, stoeien en schreeuwen is niet toegestaan.
  • Leerkrachten en begeleiders van groepen zijn te allen tijde verantwoordelijk voor en aanspreekbaar op het gedrag van door hen begeleide groepsleden.
  • Buggy's en wandelwagens met kinderen zijn toegestaan.
  • Classic Park is zowel binnen als buiten volledig voorzien van camerabeveiling met opname apparatuur.