Over Classic Park

Classic Park is een initiatief van de familie Van Dijke. De familie heeft uitgesproken interesses in klassieke en exclusieve automobielen, kunst en natuur. De naam Classic Park verwijst naar deze interesses.

Allereerst geeft de naam Classic Park betekenis aan hun klassiek en exclusief wagenpark. De naam Classic Park geeft ook betekenis aan een andere interesse, natuurgebieden, zoals het eeuwenoude groene gebied 'Het Groene Woud', waarin Classic Park gelegen is.

De slogan van Classic Park 'Enjoy quality, it's in our nature' verwijst naar de kwaliteit van de natuur en geeft tegelijkertijd ook betekenis aan de natuur van de autoliefhebbers om hoogwaardige automobielen te bezitten. Bij een bezoek aan Classic Park geniet u van auto's en natuur!

De ligging van Classic Park is ideaal voor het maken van mooie toertochten. Classic Park is daarom een vaste ankerplaats voor vele liefhebbers van klassieke en exclusieve auto's.

De exploitatie van Classic Park rust op een tweetal pijlers: museumbezoek en in- en verkoop van automobielen. De auto's en de kunst in het gebouw maakt Classic Park een unieke plek! Parkeren op het eigen terrein van in totaal 60.000 m2 is nooit een probleem.

Classic Park draagt bij aan de MVO-gedachte. MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij People, Planet en Profit centraal staan. De familie Van Dijke heeft een ernstig verontreinigd terrein met daarop een vervallen eiersorteerderij een nieuwe toekomst gegeven na bodemsanering en duurzame gebouwrenovatie. Na voltooiïng van de renovatie en aanleg van het nieuwe park, er zijn daarin 80 bomen aangeplant, is Classic Park Boxtel 16 april 2014 geopend door Harm Lagaaij, Porsche designer.

Directie van bovenstaande BV's wordt gevoerd door Renald en Sander van Dijke.

De familie Van Dijke verwelkomt u graag, zowel zakelijk als privé, bij Classic Park!


Foto hierboven: Renald, Anton en Sander van Dijke met Antons RR Phantom II in 2013 voor het te renoveren gebouw.