← Terug naar overzicht

Op maandag 29 januari 2018 hebben wij de kick-off mogen organiseren voor Ctac.
 
350 medewerkers werden ontvangen bij Classic Park met een drankje en een versnapering. De avond werd geopend met een spetterende en energieke show van SPLASH! Deze groep drummers gaven een show met water, vuur, geluid en licht waarbij het adrenalinegehalte van de gasten steeg! De aandacht was meteen getrokken voor de presentaties om er een geslaagde kick off van te maken.

Gedurende de avond waren er diverse presentaties van gastsprekers. Tussen de presentaties door hadden de gasten de mogelijkheid om een rondje door het automuseum te lopen en werden zij tevens verrast met een vijf gangen walking dinner. Na de pauze werden er op een innovatieve manier diverse presentaties gegeven met ‘silent disco’ techniek. Via de koptelefoon konden de gasten kiezen uit één van de drie sprekers en zelf switchen van zender. Aan de kleuren van de koptelefoon was te zien naar welke spreker de gasten aan het luisteren waren. De avond werd in stijl afgesloten met een borrel.
 
Al met al een zeer geslaagde kick-off!

Datum
29 januari 2018
Bedrijf
Ctac
Aantal gasten
350
Zaal

Bijzonderheden

Via de volgende link kunt u de openingsshow zien van SPLASH!
https://youtu.be/3G8KS6B66LY

Bespreek de mogelijkheden

Of u nu met 2 of 2500 personen bent, wij kunnen u een hoop zorgen uit handen nemen. Laat ons contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Verstuur