Feesten en partijen

Classic Park is zeer geschikt voor het houden van (zakelijke) feesten en partijen van 2 tot 2500 personen!

De  sfeervolle inrichting van de Miglia Lounge is de basis voor een geslaagd feest. De Miglia Lounge laat zich  echter ook gemakkelijk anders inrichten. Meer, minder of ander meubilair, het is allemaal mogelijk.  Met extra sfeerverlichting en een disc jockey of live muziek kunt u de Miglia Lounge naar eigen hand zetten. De Miglia Lounge is geschikt voor feesten en partijen tot circa 300 personen.

En wat te denken van de speciale eventruimte met haar akoestisch plafond en uitgebreide licht- en geluidsinstallatie met ruimte voor 50 tot 1000 personen! De eventuimte is gemakkelijk te koppelen met de Drive Through en museumhal. Zo kunt u heel gemakkelijk uw feest indelen in diverse themaruimtes, van hardrock tot oma’s huiskamer.

Hierdoor is de locatie uitermate geschikt voor zeer uiteenlopende events; van congressen tot productintroducties en van personeels- en relatie-events tot luxe galadiners. De locatie is vanuit het gehele land goed bereikbaar en beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid.

Bespreek de mogelijkheden

Of u nu met 2 of 2500 personen bent, wij kunnen u een hoop zorgen uit handen nemen. Laat ons contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Verstuur