terug naar Festivalagenda
Apr
14

Tijden
10.00 - 16.00 uur

Locatie
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel

Koop tickets voor Pre-War cars

Koop hier direct uw tickets voor dit evenement

Koop hier uw ticket

Pre-War cars

Op zondag 14 april 2019 staat de tweede editie van het Pre-War festival op het programma. Tijdens dit event staan de pre-war cars in de spotlights. Door de samenwerking met de IHAC & PreWarCar kunt u op deze dag genieten van de meest bijzondere en exclusieve Pre-War Cars. 

British coachbuilders

De special display staat deze dag in het teken van ‘British coachbuilders'. Bent u in het bezit van een ‘British coachbuild Pre-War car’? Meldt u dan aan door een mail te sturen naar festivals@classicpark.nl onder vermelding van ‘British coachbuild’! 

Parade toertocht 

In de middag kunnen de Pre-War Cars deelnemen aan een korte toertocht vanaf Classic Park. Deelname is gratis inclusief een korte presentatie van de auto voor het aanwezige publiek.  

Bent u zelf in het bezit van een Pre-War Car dan kunt u zich gratis aanmelden voor het festival door een mail te sturen naar festivals@classicpark.nl o.v.v. aanmelding ‘Pre-War car’.  

Entreeprijzen – online voorverkoop (tot 10.00 uur online te bestellen op de dag dat het festival plaatsvindt)

 • Thema-auto (Pre-War Car): Gratis 
 • Bezoeker (volwassene): € 7,50 per persoon inclusief gratis parkeren
 • Kinderen 5 t/m 12 jaar: € 5,00 per persoon

Entreeprijzen 2019 – poort

 • Thema-auto: (Pre-War car): Gratis
 • Bezoeker (volwassene): € 10,00 per persoon inclusief gratis parkeren
 • Kinderen 5 t/m 12 jaar: € 5,00 per persoon
 1. Menukaart festivals

  Menukaart festivals

  Tijdens onze festivals hebben wij een speciale festival menukaart.

  Dowload onze festivalkaart.
 2. Clubs

  Clubs

  Autoclubs zijn van harte welkom tijdens onze festivals. Meld je van tevoren aan als club en Classic Park zorgt ervoor dat er een plaats op het terrein gereserveerd wordt. Je club aanmelden kan via festivals@classicpark.nl. je kunt tot uiterlijk één week van tevoren aangeven hoeveel plaatsen wij moeten reserveren. Mocht je als club willen participeren tijdens het festival (bijvoorbeeld met speciale auto's, tijdlijn of een clubstand) stuur dan een mail naar festivals@classicpark.nl of bel +31 (0)411 60 5000 en vraag naar Olaf van Kuijlenburg.


 3. Museum

  Museum

  In het Classic Park museumgebouw is elke dag een mooie collectie met klassieke en exclusieve auto’s te bewonderen. De evenementenzaal 'Two Tone', het restaurant 'Miglia Lounge', een werkplaats met vijf bruggen en veel gratis parkeerruimte maken het belevingscentrum compleet. Op festivaldagen geeft het entreeticket voor het festival naast toegang tot het festival ook toegang tot het museum. Deze entreetickets worden online en aan de poort verkocht.


 4. Gratis fotoshoot

  Gratis fotoshoot

  Tijdens de Classic Park Festivals bieden we u een mooie kans om samen met uw auto vereeuwigd te worden. Bij Classic Park is een mooie fotolocatie ingericht waar de shoot plaatsvindt. Aanmelden kan op de dag zelf ter plaatse. De foto’s plaatsen wij in de week na het festival op onze Facebook pagina.


 5. Showpaddock

  Showpaddock

  Rondom het gebouw is een groen park gecreëerd. Samen met de parking aan de voorzijde biedt Classic Park plaats aan bijna 500 mooie showplaatsen. Clubs kunnen een aantal showplaatsen reserveren door het te verwachten aantal ledenauto’s bij ons aan te melden.


 6. Bedrijvenstands & Swapmeet

  Bedrijvenstands & Swapmeet

  Tijdens elk festival van Classic Park krijgt een vooraf geselecteerd aantal bedrijven en particulieren de gelegenheid om onderdelen en 'automobilia' te verkopen. Interesse in een stand of verkoopplaats? Neem dan contact met ons op via festivals@classicpark.nl.

Deel dit evenement

Deel dit evenement

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopieër en deel de link: