Bezoekersinfo

Het automuseum is 7 dagen per week open voor publiek, met uitzondering van eerste & tweede Kerstdag, Koningsdag en Nieuwjaarsdag. Classic Park verenigt de volgende activiteiten op één unieke locatie: automuseum, autoverkoop, zakelijke en publieke events, restaurant en werkplaats.

Classic Park is gevestigd aan de Koppenhoefstraat 14, 5283 VK Boxtel.

Klik hier voor de actuele openingstijden

Toegangsprijzen Museum:

Parkeerterreinen en het restaurant zijn gratis toegankelijk, met uitzondering van evenementendagen. De toegangsprijzen voor het museum zijn:

Wegens verbouwing is het museum tijdelijk gratis toegankelijk (m.u.v. festivaldagen).

Toegangsprijzen op dagen met evenementen:

De toegangsprijzen op de evenementendagen variëren en zijn afhankelijk van het evenement. De actuele toegangsprijzen vindt u in de agenda. Een ticket voor een evenementendag geeft ook toegang tot het Classic Park Museum op de evenementendag.

Minder validen:

Mindervaliden parkeren op het terrein voor de hoofdingang. Het museum is goed toegankelijk, met uitzondering van de vide in het museum. Honden zijn niet toegestaan, met uitzondering van hulphonden.

Huisregels:

Roken
Roken is in het gehele gebouw verboden.

Eten en drinken
Het meenemen van dranken of etenswaren naar Classic Park is niet toegestaan. Consumpties zijn verkrijgbaar in het restaurant, deze mogen niet worden meegenomen naar de tentoonstellingsruimten.

Huisdieren
Het meebrengen van (huis)dieren in het gebouw is niet toegestaan, met uitzondering van geleidehonden. Classic Park biedt geen opvang voor de (huis)dieren.

Parkeren
Parkeren is geheel op eigen risico en dient te geschieden op de daarvoor aangewezen plaatsen. Parkeren elders op het terrein van Classic Park is niet toegestaan.

Fotograferen en filmen
Het maken van foto's en films, mits voor privégebruik is toegestaan in alle tentoonstellingsruimten. Gebruik van flitslicht en statieven is toegestaan.

Mobiele telefoon
Classic Park stelt het op prijs als u uw mobiele telefoon uitzet voordat u de tentoonstellingsruimten betreedt.

Calamiteiten
  • Blijf kalm en volg de aanwijzingen van het personeel.
  • In geval van een ontruimingsalarm dient u het gebouw te verlaten voor de daarvoor aangewezen vluchtroutes.

Algemeen
  • De tentoongestelde objecten mogen niet worden aangeraakt.
  • Aanwijzingen van het personeel dienen altijd te worden opgevolgd.
  • Ouders en begeleiders van kinderen zijn te allen tijde verantwoordelijk voor en aanspreekbaar op het gedrag van door hen meegebrachte kinderen. Rennen, stoeien en schreeuwen is niet toegestaan.
  • Leerkrachten en begeleiders van groepen zijn te allen tijde verantwoordelijk voor en aanspreekbaar op het gedrag van door hen begeleide groepsleden.
  • Buggy's en wandelwagens met kinderen zijn toegestaan.
  • Het Classic Park Museum is grotendeels rolstoeltoegankelijk. Een gedeelte van het museum is verhoogd. Deze verhoging is helaas niet toegankelijk voor bezoekers die minder valide zijn.
  • Classic Park is zowel binnen als buiten volledig voorzien van camerabeveiling met opname apparatuur.