Classic Park Festivalagenda 2019 (concept)

Op de locatie van Classic Park worden tientallen evenementen georganiseerd door zowel Classic Park als externe organisatoren. Naast onze eigen evenementen zijn wij gastheer van verschillende andere evenementen. Door nieuwe samenwerkingen, ideeën en opgedane ervaring belooft 2019 wederom een schitterend (auto)seizoen te gaan worden.   

Standhouders 2019
Tijdens elk festival van Classic Park krijgt een vooraf geselecteerd aantal bedrijven en particulieren de gelegenheid om onderdelen en 'automobilia' te verkopen. Interesse in een stand of verkoopplaats? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op via festivals@classicpark.nl of bel 0411-605000 en vraag naar Olaf van Kuijlenburg.

Deelname als club 
Wilt u met uw club deelnemen aan één of meerdere festivals dan bent u natuurlijk van harte welkom. Wij ontvangen graag bestaande autoclubs, maar ook nieuwe autoclubs en vriendengroepen zijn van harte welkom op de showpaddock. Wij zorgen voor een mooie plaats waar de clubleden bij elkaar kunnen staan en u kunt gratis een clubstand plaatsen ter promotie. 

Uw club aanmelden voor één van onze festivals kan via festivals@classicpark.nl. Graag hierin vermelden voor welk festival u zich wilt aanmelden, de clubnaam, contactpersoon en het geschatte aantal aanmeldingen. Mocht u als club willen participeren tijdens het festival (bijvoorbeeld met speciale auto's, tijdlijn of een clubstand) stuur dan een mail naar festivals@classicpark.nl of bel +31 (0)411 60 5000 en vraag naar de festivalmanager. Na het ontvangen van de aanmelding, zullen wij deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 

Bedrijven organiseren zakelijke bedrijfsevenementen bij Classic Park. Deze evenementen zijn niet voor publiek toegankelijk en daarom niet opgenomen in de agenda.

Volg en like Classic Park op Facebook op classicparkbv en classicparkfestivals