terug naar Festivalagenda
Mar
17

Tijden
10.00 - 16.00 uur

Locatie
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel

Koop tickets voor Movie Stars festival

Koop hier direct uw tickets voor dit evenement

Koop festival jaarkaart ticket

Movie Stars festival

Dit nieuwe festival staat in het teken van 'Movie Cars' in de breedste zin van het woord! 

Van de Volkswagen kever uit de film 'Herbie', de Mustang California Highway Patrol uit de film 'Chips' tot aan de Ford Mustang GT uit de film 'Bullit' en de Mini's uit de film 'The Italian Job'; alle auto's die bekend zijn geworden door een film of tv-serie staan tijdens dit festival centraal! 

De Paddock staat deze dag vol met Movie Cars. Heb je zelf een Movie Car dan zorgen wij voor een mooie plaats op de showpaddock. 

Naast de showpaddock hebben we plaats voor 15 'special display' deelnemers. Vind je het leuk om jouw film auto heel de dag binnen tentoon te stellen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar festivals@classicpark.nl onder vermelding van 'aanmelding Movie Car special display'.

Mocht je niet beschikken over een Movie Car dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Je kunt dan gratis parkeren op de bezoekersparkeerplaats.

Tickets met korting (online voorverkoop):
Thema-auto tickets met korting kun je online bestellen. Dit ticket (auto inclusief chauffeur, bijrijder en gratis parkeren) kost € 5,50 in de online voorverkoop. Bezoekers tickets kosten € 7,50 per persoon in de online voorverkoop voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. 

Op de dag zelf betaal je € 10,00 per persoon aan de poort (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 5,00 per kind).

Parkeren is gratis. 1. Taxatie

  Taxatie

  Laat uw auto taxeren!

  Om de twee of drie jaar, afhankelijk van uw verzekeraar, moet u uw klassieker opnieuw laten taxeren. Tijdens dit festival kunt u uw klassieker laten taxeren tegen het speciale tarief van € 90,00 (inclusief BTW). De aanwezige taxateur heeft een FEHAC erkenning.

  Wilt u hier gebruik van maken meld u dan minimaal 3 dagen* van tevoren aan via festivals@classicpark.nl. let op: er zijn maar een beperkt aantal 'taxaties' mogelijk; wacht dus niet te lang met aanmelden.

  *Op de dag zelf aanmelden om van deze actie gebruik te maken is alleen mogelijk als er nog plaatsen beschikbaar zijn.


 2. Muziek

  Muziek

  Tijdens onze festivals is de 'feestmee' klassieke brandweerwagen of Volkswagen bus aanwezig met daarin een Retro Wurlitzer Jukebox.


 3. Clubs

  Clubs

  Autoclubs zijn van harte welkom tijdens onze festivals. Meld je van tevoren aan als club en Classic Park zorgt ervoor dat er een plaats op het terrein gereserveerd wordt. Je club aanmelden kan via festivals@classicpark.nl. je kunt tot uiterlijk één week van tevoren aangeven hoeveel plaatsen wij moeten reserveren. Mocht je als club willen participeren tijdens het festival (bijvoorbeeld met speciale auto's, tijdlijn of een clubstand) stuur dan een mail naar festivals@classicpark.nl of bel +31 (0)411 60 5000 en vraag naar Olaf van Kuijlenburg.


 4. Museum

  Museum

  In het Classic Park museumgebouw is elke dag een mooie collectie met 140 klassieke en exclusieve auto’s te bewonderen. De evenementenzaal 'Two Tone', het restaurant 'Miglia Lounge', een werkplaats met vijf bruggen en veel gratis parkeerruimte maken het belevingscentrum compleet. Op festivaldagen geeft het entreeticket voor het festival naast toegang tot het festival ook toegang tot het museum. Deze entreetickets worden online en aan de poort verkocht.


 5. Gratis fotoshoot

  Gratis fotoshoot

  Tijdens de Classic Park Festivals bieden we u een mooie kans om samen met uw auto vereeuwigd te worden. Bij Classic Park is een mooie fotolocatie ingericht waar de shoot plaatsvindt. Aanmelden kan op de dag zelf ter plaatse.


 6. Bedrijvenstands & Swapmeet

  Bedrijvenstands & Swapmeet

  Tijdens elk festival van Classic Park krijgt een vooraf geselecteerd aantal bedrijven en particulieren de gelegenheid om onderdelen en 'automobilia' te verkopen. Interesse in een stand of verkoopplaats? Neem dan contact met ons op via festivals@classicpark.nl.


 7. Toegang met korting

  Toegang met korting

  Thema-auto tickets kosten € 5,50 (auto inclusief chauffeur en bijrijder) in de online voorverkoop. Bezoekers tickets kosten € 7,50 in de online voorverkoop voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

  Op de dag zelf betaalt u € 10,00 aan de poort (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 5,00).

  Parkeren is gratis.

Deel dit evenement

Deel dit evenement

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopieër en deel de link: