Classic Park Museum

Classic Park beschikt over een prachtig automuseum. Hier kunt u genieten van ruim 140 klassieke en exclusieve auto’s. Gasten vinden het altijd fantastisch om in pauzes door het museum te dwalen. Het is de plek voor de ‘wandelgang’ gesprekken.

Het museum leent zich goed om toekomstgedachten te bouwen vanuit een historisch perspectief. Wat is er mooier om de stap te maken van een kwikthermometer naar de mogelijkheid om via een app de thuisthermostaat te regelen. Bij Classic Park kunt u het de mensen laten ervaren.

U kunt uw evenement zelfs plaats laten vinden tussen de geëxposeerde auto’s. Een unieke beleving! Het museum is voor alle gasten interessant. Naast de prachtig gemodelleerde auto’s is er tevens kunst te bewonderen.

Een congres of diner op de rode loper die door het museum loopt? Marktkramen naast de rode loper? Het is allemaal mogelijk! Graag adviseren wij u op maat om de juiste combinatie te kunnen maken.

Bespreek de mogelijkheden

Of u nu met 2 of 2500 personen bent, wij kunnen u een hoop zorgen uit handen nemen. Laat ons contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Verstuur