Trouwfeest bij Classic Park?

Uw trouwdag vraagt een onvergetelijke locatie als Classic Park. Wat is nu mooier dan over de trap met de rode loper naar beneden te schrijden naar uw wachtende gasten? Bij Classic Park stapt het bruidspaar altijd droog uit; bij mooi weer buiten, bij slecht weer binnen in de Drive Through, de eventruimte of de museumhal. Waar kan dat nog meer?

In het gebouw zijn diverse ruimten, zoals de sfeervolle Miglia Lounge, waar u uw gasten kunt trakteren van een ‘aangeklede’ kop koffie tot een exclusieve champagnetoast. De diverse ruimten maken, al dan niet gekoppeld, dat bruiloften van 20 tot 2.500 personen plaats kunnen vinden bij Classic Park.

De Koppenhoefstraat is een super locatie voor fotografie van het bruidspaar. De groene- en landelijke omgeving en de klassieke en exclusieve auto’s in het museum vormen een grandioos decor voor de mooiste bruidsreportage.

Bespreek de mogelijkheden

Of u nu met 2 of 2500 personen bent, wij kunnen u een hoop zorgen uit handen nemen. Laat ons contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Verstuur