Toertocht - Rally - Clubdag - Themadag

Bent u op zoek naar een start-, lunch-, diner- of finishlocatie voor uw rally of toertocht? Of juist een locatie om een van A tot Z georganiseerde clubdag te laten plaatsvinden? Dan bent u bij Classic Park aan het juiste adres!

Classic Park begrijpt de klassieke en exclusieve autoliefhebbers, wij zijn ook liefhebbers! Wij hebben oog voor detail. Uw speciale gevoel begint al als u met uw auto flaneert over de speciaal aangelegde boulevard of een fotoshoot laat maken in de Drive Through.

Het parkeren en zicht hebben op uw automobiel vanuit het restaurant Miglia Lounge of de zuidgelegen terrassen is fantastisch. Camera's bewaken de parkeerterreinen, zodat u rustig kunt dineren of een bezoek aan het museum kunt brengen.

Bij Classic Park is veel ervaring in huis om u te kunnen ondersteunen in het organiseren van een toertocht, rally, clubdag of themadag.

Externe organisatoren zijn welkom, wij denken graag mee. Voorbeelden van organisatoren die Classic Park als locatie voor een evenement hebben gevonden zjin: het Youngtimer Event, Ford Mustang Family Day van Team Mustang Center Nederland en PUUR Park Porsche, maar ook rally's als de Noordkade rally, dé Oldtimertoertocht en de Tour of Beauty's van de klassieke Ferrari Club Nederland.

Bespreek de mogelijkheden

Of u nu met 2 of 2500 personen bent, wij kunnen u een hoop zorgen uit handen nemen. Laat ons contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Verstuur