← Terug naar overzicht

Spetterende lustrum editie!

Zaterdag 26 augustus vierde Jaguar Daimler Club Holland hun 40 jarige lustrum bij Classic Park. Om even een quote van het Brabants Dagblad over te nemen;
‘Nog nooit zoveel Jaguars en Daimlers op Nederlandse bodem bijeen als in Boxtel’ Heel gedistingeerd, zoals het de fans van deze beide Britse merken betaamt.

Twee jaar lang heeft de organisatie van JDCH voorbereidingen getroffen samen met het team van Classic Park om alles tot in de puntjes te verzorgen. De organisatie mag trots zijn op de hoge opkomst, maar liefst 1.200 dagbezoekers! En bijna zeshonderd klassieke auto’s, aldus clubvoorzitter Wim Rimmelzwaan. Er stonden auto's van een paar duizend euro tot wel een miljoen euro. Een prachtig gezicht vooral omdat de bezoekers ook in stijl waren gekleed.

De dag werd afgesloten met een diner voor 300 gasten en optredens van Johnny Rosenberg en DJ Ger de Vrieze. Een prachtig gezicht om de gasten in gepaste kledij op de dansvloer te zien.

Wat een geslaagd evenement zo willen wij er wel ieder weekend wel één!

Datum
26 augustus 2017
Bedrijf
Lustrum event
Aantal gasten
1500

Bespreek de mogelijkheden

Of u nu met 2 of 2500 personen bent, wij kunnen u een hoop zorgen uit handen nemen. Laat ons contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Verstuur