← Terug naar overzicht

Drive Through

Drive Through theateropstelling

Drive Through

Multifunctionele ruimte op en top! De gimmick van de Classic Park locatie, waar auto's en rijders een waar welkom ervaren.

De Drive Through ontleent zijn naam aan zijn functie: uw gasten kunnen het gebouw van Classic Park met de auto binnenrijden, om vervolgens droog uit te stappen en zich te begeven naar een van de andere ruimten van Classic Park. Heeft u al gedacht aan Valet Parking?

De Drive Through heeft een hippe, industriële  en moderne uitstraling door de betonnen vloer en de zichtbare witte constructie.

Daarnaast is deze Drive Through multifunctioneel, omdat de ruimte ook te gebruiken is als uitbreiding van de Two Tone. Perfect als buffetruimte of als exclusieve registratieruimte en ontvangstruimte voor evenementen in de Two Tone.

De Drive Through is geschikt voor vergaderingen tot 40 personen en theateropstellingen tot 8- personen. Een zeer lichte ruimte die te blinderen is, zodat ook presentaties op beamerschermen of lcd schermen mogelijk zijn.

 Grootte
200 m²
Hoogte
3-4 meter

Theater
80 gasten
Dinner
60 gasten
Feest
200 gasten

Extra kenmerken

  • Hippe, industriele en moderne uitstraling
  • Multifunctioneel
  • Eventueel uitbreiding van evenementenruimte Two Tone
  • Lichte ruimte
  • Makkelijk lossen en laden 
  • Gratis parkeren voor de deur

Bespreek de mogelijkheden

Of u nu met 2 of 2500 personen bent, wij kunnen u een hoop zorgen uit handen nemen. Laat ons contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Verstuur