terug naar Agenda
Aug
26

Tijden
12.00 uur - 18.00 uur

Locatie
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel

Jaguar Daimler Club Holland Lustrum 2017

Op zaterdag 26 augustus 2017 viert de Jaguar Daimler Club Holland (JDCH) haar 40-jarig bestaan. Een reden om dit groots te gaan vieren! Daarom organisereert de JDCH een uniek evenement bij Classic Park in Boxtel.

JDCH heeft zich ten doel gesteld om op deze dag meer dan 500 Jaguars en Daimlers, met hun trotse eigenaren, bij elkaar te krijgen. Als dat lukt is het grootste Jaguar/Daimler evenement ooit in Nederland gehouden, een feit.

De Lustrumcommissie is inmiddels al meer dan een jaar bezig om een aantrekkelijk middag- en avondvullend programma samen te stellen voor deze veertigste verjaardag van de club! Vanuit de regio’s wordt er zoveel mogelijk in Jaguars en Daimlers richting Boxtel gereden. En natuurlijk zijn ook buitenlandse leden welkom!

Het dagprogramma van het Lustrumfeest is voor iedere Jaguar of Daimler liefhebber toegankelijk. JDCH-leden hebben gratis toegang en ontvangen een aantal vouchers voor consumptie. De niet-leden die er bij willen zijn betalen € 10,- p.p, voor deze niet-leden geldt een toegangsquotum. JDCH heeft Classic Park exclusief afgehuurd. Toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar via de website van JDCH. De JDCH receptie en het diner dansant is alleen toegankelijk voor de leden en genodigden van de JDCH.

Meer info: https://www.jdch.nl/lustrumfeest/
Deel dit evenement

Deel dit evenement

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopieƫr en deel de link: