terug naar Agenda
Jan
01

Locatie
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel

Festivalagenda 2020

Op de locatie van Classic Park worden tientallen evenementen georganiseerd door zowel Classic Park als externe organisatoren. Naast onze eigen evenementen zijn wij gastheer van verschillende andere evenementen. 

Door nieuwe samenwerkingen, ideeën en opgedane ervaring belooft 2020 wederom een schitterend (auto)seizoen te gaan worden.
 In januari 2020 publiceren wij de nieuwe kalender.   

Standhouders 2020
Tijdens elk festival van Classic Park krijgt een vooraf geselecteerd aantal bedrijven en particulieren de gelegenheid om onderdelen en 'automobilia' te verkopen. Interesse in een stand of verkoopplaats? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op via festivals@classicpark.nl of bel 0411-605000 en vraag naar Olaf van Kuijlenburg.

Deelname als club 
Wilt u met uw club deelnemen aan één of meerdere festivals dan bent u natuurlijk van harte welkom. Wij ontvangen graag bestaande autoclubs, maar ook nieuwe autoclubs en vriendengroepen zijn van harte welkom op de showpaddock. Wij zorgen voor een mooie plaats waar de clubleden bij elkaar kunnen staan en u kunt gratis een clubstand plaatsen ter promotie. 

Uw club aanmelden voor één van onze festivals kan via festivals@classicpark.nl. Graag hierin vermelden voor welk festival u zich wilt aanmelden, de clubnaam, contactpersoon en het geschatte aantal aanmeldingen. Mocht u als club willen participeren tijdens het festival (bijvoorbeeld met speciale auto's, tijdlijn of een jubileum) stuur dan een mail naar festivals@classicpark.nl of bel +31 (0)411 60 5000 en vraag naar de festivalmanager. Na het ontvangen van de aanmelding, zullen wij deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. Deel dit evenement

Deel dit evenement

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopieƫr en deel de link: