terug naar Festivalagenda
Sep
16

Tijden
11.00 - 17.00 uur

Locatie
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel

Classic Chrysler Meeting

Op zondag 16 september vindt de eerste editie van de Classic Chrysler Meeting plaats. Deze meeting wordt georganiseerd bij Classic Park door chryslerclassiccars.nl.

Het evenement is toegankelijk voor iedereen met een Chrysler gerelateerd voertuig, waar merken zoals Desoto, AMC, Plymouth, Dodge en JEEP ook onder vallen. De aanvang zal zijn vanaf 11:00 uur.

Bij aankomst wordt u doorverwezen en op de foto worden gezet samen met uw bolide. Eenmaal bij het hoofdterrein aangekomen, wordt u verwezen naar een parkeerplek. Klassiekers komen bij elkaar te staan en clubs die te gast zijn ook. Er worden een beperkt aantal  toegangstickets voor het museum beschikbaar gesteld door de organisatie, dus op=op. Natuurlijk kunnen er ook toegangskaarten voor het museum gekocht worden in de shop van Classic Park.  

Indien u zich heeft aangemeld voor deze meeting ontvangt u een week voor aanvang van het evenement de benodigde informatie. Mensen die zich niet aanmelden, maar toch wellicht willen komen kunnen de website www.chryslerclassiccars.nl in de gaten houden.

U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar Bekkers.gortie@gmail.com
Vermeld daarbij met hoeveel personen, het merk en type auto u komt. Ook voor vragen en of opmerkingen kunt u altijd een mailtje sturen.

Laten we er een gezellige dag van maken! 

 Deel dit evenement

Deel dit evenement

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopieƫr en deel de link: