terug naar Festivalagenda
Sep
30

Tijden
10.00 - 19.00 uur

Locatie
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel

Koop tickets voor Classic Park Najaarstoertocht

Koop hier direct uw tickets voor dit evenement

Koop ticket

Classic Park Najaarstoertocht

Op zondag 30 september organiseert Classic Park voor de tweede keer de ‘Classic Park Najaarstoertocht’. Deze tocht staat open voor elk type auto, zowel klassieke als moderne auto’s zijn van harte welkom! De start en het einde vinden plaats bij Classic Park (Boxtel).

De Najaarstoertocht voert u door de prachtige omgeving van Brabant. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom bij Classic Park voor een lekkere kop koffie of thee. Na ontvangst kunt u op eigen initiatief het museum bezoeken en genieten van diverse klassiekers, youngtimers en supercars.

Vanaf 11.30 uur kunt u het routeboek ophalen en starten met de ‘Najaarstoertocht’. De rit van ongeveer 80-100 kilometer gaat u rijden via eenvoudige aanwijzingen. U hoeft dus geen bolletje-pijltje kennis te hebben, de opzet is juist om onbezorgd te kunnen genieten van de omgeving. 

Omstreeks 15.00 uur zullen de eerste equipes bij Classic Park terugkeren.

Vanaf 16.30 uur is het buffet geopend en kan iedereen (na)genieten van de dag.  

De kosten voor dit arrangement bedragen € 35,00 per persoon* inclusief ontvangst met koffie / thee, museumbezoek Classic Park, toertocht, welkomstdrankje bij terugkomst en een buffet.

*Drankjes tijdens de rit, lunch onderweg en drankjes tijdens het buffet zijn voor eigen rekening.
  1. Klassieker geschorst? Toch welkom bij Classic Park!

    Klassieker geschorst? Toch welkom bij Classic Park!

    Sinds 1 januari 2015 hebben klassiekers met een eerste afgifte kenteken tussen 1 januari 1975 en 31 december 1987 te maken met een belastingheffing. Zeker klassiekers met een LPG-installatie of dieselmotor betalen fors. Auto's die ouder zijn dan vijftien jaar, maar jonger dan 1 januari 1988, krijgen geen vrijstelling van de wegenbelasting. Dat is jammer, want er zitten veel potentiƫle klassiekers tussen. Veel van deze auto's zijn nu geschorst. Toch kunnen alle personenauto's ouder dan vijftien jaar aan evenementen deelnemen door gebruik te maken van de evenementenregeling. Kijk voor de voorwaarden op de website van de Belastingdienst: http://tinyurl.com/bq2a73k

    Wilt u gebruik maken van deze regeling? Stuur dan uw merk auto, het kenteken, uw adres en telefoonnummer tot ten minste drie werkdagen voor het evenement door aan ons via e-mailadres: festivals@classicpark.nl.

    ATTENTIE! Wij verzenden u een ontvangstbevestiging van uw aanvraag. Alleen na de ontvangst van ons bericht, heeft u vrijstelling om met uw geschorste personenauto aan het evenement deel te nemen. Geen bericht van Classic Park betekent geen vrijstelling!

Deel dit evenement

Deel dit evenement

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopieƫr en deel de link: