terug naar Festivalagenda
Sep
02

Tijden
10.00 - 17.00 uur

Locatie
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel

Koop tickets voor Auto Motor Classic Day

Koop hier direct uw tickets voor dit evenement

Koop hier uw ticket

Auto Motor Classic Day

Op zondag 2 september 2018 vindt de tweede editie van het evenement 'Auto Motor Classic Day' plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door Classic Park Festivals in samenwerking met Auto Motor Klassiek.

Auto Motor Classic Day is gericht op de liefhebber en/of eigenaar van een klassieke auto of motor. Op de locatie van Classic Park kunt u genieten van vele klassieke auto's en motoren in alle uitvoeringen.

De special display staat deze editie in het teken van klassieke, exclusieve en bijzondere auto's en motoren. Bent u zelf in het bezit van een klassieke, exclusieve of bijzondere auto / motor, of kent u iemand met zo'n auto dan kunt u zich gratis aanmelden voor de special display.

De eerste 30 aangemelde deelnemers met een thema-auto (auto van 25 jaar en ouder) krijgen gratis toegang tot het festival.

Mochten de gratis tickets uitverkocht zijn dan kunt u een thema-auto ticket met korting kopen. Dit ticket kost € 5,00 per persoon (auto inclusief chauffeur) in de online voorverkoop. Bent u AMK abonnee dan betaalt u € 5,00 voor een ticket (thema-auto inclusief bestuurder en introducé).

Reguliere tickets kosten € 8,50 in de online voorverkoop voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Op de dag zelf betaalt u € 9,50 aan de poort (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,00).

Parkeren is gratis.

 1. Online korting

  Online korting

  De eerste 30 aangemelde deelnemers met een thema auto (25 jaar of ouder) krijgen gratis toegang tot het festival.

  Mochten de gratis tickets uitverkocht zijn dan kunt u een thema-auto ticket met korting kopen. Dit ticket kost € 5,50 per persoon (auto inclusief chauffeur en bijrijder) in de online voorverkoop. Reguliere tickets kosten € 7,50 in de online voorverkoop voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.


 2. Muziek

  Muziek

  Tijdens onze festivals is de 'feestmee' klassieke brandweerwagen of Volkswagen bus aanwezig met daarin een Retro Wurlitzer Jukebox.


 3. Live taxatiestraat

  Live taxatiestraat

  Om de twee of drie jaar, afhankelijk van uw verzekeraar, moet u uw klassieker opnieuw laten taxeren. Tijdens dit festival kunt u uw klassieker laten taxeren tegen het speciale tarief van € 90,00 (inclusief BTW) onder het toeziend oog van belangstellend publiek van klassiekerliefhebbers. Aanmelden voor de live taxatiestraat kan via festivals@classicpark.nl.

  De taxatie wordt uitgevoerd door Wilbers-Taxaties.


 4. Verkoop je oldtimer

  Verkoop je oldtimer

  Ben je toe aan een nieuwe oldtimer en wil je je huidige verkopen, of je verzameling uitdunnen? Kom rijdend met je oldtimer (25 jaar en ouder) naar ons event en verkoop je oldtimer op het buitenterrein. Reserveer gratis* je plaats door je aan te melden via festivals@classicpark.nl. Let op enkel voor particulieren. Classic Park is geen partij in de verkoop van aangeboden auto's op het buitenterrein maar voorzien slechts in een ruimte voor verkoop.

  *U dient wel in het bezit te zijn van een geldig entreeticket.


 5. Clubs

  Clubs

  Autoclubs zijn van harte welkom tijdens onze festivals. Meld je van tevoren aan als club en Classic Park zorgt ervoor dat er een plaats op het terrein gereserveerd wordt. Je club aanmelden kan via festivals@classicpark.nl. je kunt tot uiterlijk één week van tevoren aangeven hoeveel plaatsen wij moeten reserveren. Mocht je als club willen participeren tijdens het festival (bijvoorbeeld met speciale auto's, tijdlijn of een clubstand) stuur dan een mail naar festivals@classicpark.nl of bel +31 (0)411 60 5000 en vraag naar Olaf van Kuijlenburg.


 6. Auto Motor Klassiek

  Auto Motor Klassiek

  Door de samenwerking met het klassiekermagazine Auto Motor Klassiek belooft de tweede editie van het festival Auto Motor Classic Day wederom een succes te worden. Bent u AMK abonnee dan betaalt u bovendien maar € 5,00 voor een ticket (thema-auto inclusief bestuurder en introducé).


 7. Museum

  Museum

  In het Classic Park museumgebouw is elke dag een mooie collectie met klassieke en exclusieve auto’s te bewonderen. De evenementenzaal 'Two Tone', het restaurant 'Miglia Lounge', een werkplaats met vijf bruggen en veel gratis parkeerruimte maken het belevingscentrum compleet. Op festivaldagen geeft het entreeticket voor het festival naast toegang tot het festival ook toegang tot het museum. Deze entreetickets worden online en aan de poort verkocht.


 8. Gratis fotoshoot

  Gratis fotoshoot

  Tijdens de Classic Park Festivals bieden we u een mooie kans om samen met uw auto vereeuwigd te worden. Bij Classic Park is een mooie fotolocatie ingericht waar de shoot plaatsvindt. Aanmelden kan op de dag zelf ter plaatse. De foto’s plaatsen wij in de week na het festival op onze Facebook pagina.


 9. Showpaddock

  Showpaddock

  Rondom het gebouw is een groen park gecreëerd. Samen met de parking aan de voorzijde biedt Classic Park plaats aan bijna 500 mooie showplaatsen. Clubs kunnen een aantal showplaatsen reserveren door het te verwachten aantal ledenauto’s bij ons aan te melden.


 10. Concours d’Elegance

  Concours d’Elegance

  Heeft u een thema auto in concoursstaat en denkt u in aanmerking te komen voor de ‘Concours d’Elegance paddock’ dan kunt u zich hiervoor tot uiterlijk één week van tevoren aanmelden via festivals@classicpark.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Er zijn 20* Concours d’Elegance plaatsen beschikbaar.

  Let op: Om deel te kunnen nemen aan het Concours d'Élegance moet u in het bezit zijn van een entreeticket.

  *Indien er te weinig vooraanmeldingen zijn voor het Concours dan zal de jury op de dag zelf de winnaars bepalen. De selectie heeft te maken met originaliteit, staat van de auto en bouwjaar.


 11. Springkussen

  Springkussen

  De jongste bezoekers van het festival kunnen zich vermaken op het springkussen.


 12. Bedrijvenstands & Swapmeet

  Bedrijvenstands & Swapmeet

  Tijdens elk festival van Classic Park krijgt een vooraf geselecteerd aantal bedrijven en particulieren de gelegenheid om onderdelen en 'automobilia' te verkopen. Interesse in een stand of verkoopplaats? Neem dan contact met ons op via festivals@classicpark.nl.


 13. Klassieker geschorst? Toch welkom bij Classic Park!

  Klassieker geschorst? Toch welkom bij Classic Park!

  Sinds 1 januari 2015 hebben klassiekers met een eerste afgifte kenteken tussen 1 januari 1975 en 31 december 1987 te maken met een belastingheffing. Zeker klassiekers met een LPG-installatie of dieselmotor betalen fors. Auto's die ouder zijn dan vijftien jaar, maar jonger dan 1 januari 1988, krijgen geen vrijstelling van de wegenbelasting. Dat is jammer, want er zitten veel potentiële klassiekers tussen. Veel van deze auto's zijn nu geschorst. Toch kunnen alle personenauto's ouder dan vijftien jaar aan evenementen deelnemen door gebruik te maken van de evenementenregeling. Kijk voor de voorwaarden op de website van de Belastingdienst: http://tinyurl.com/bq2a73k

  Wilt u gebruik maken van deze regeling? Stuur dan uw merk auto, het kenteken, uw adres en telefoonnummer tot ten minste drie werkdagen voor het evenement door aan ons via e-mailadres: festivals@classicpark.nl.

  ATTENTIE! Wij verzenden u een ontvangstbevestiging van uw aanvraag. Alleen na de ontvangst van ons bericht, heeft u vrijstelling om met uw geschorste personenauto aan het evenement deel te nemen. Geen bericht van Classic Park betekent geen vrijstelling!

Deel dit evenement

Deel dit evenement

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopieër en deel de link: