terug naar Festivalagenda
Jun
10

Tijden
10.00 - 16.00 uur

Locatie
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel

Koop tickets voor Electric Cars

Koop hier direct uw tickets voor dit evenement

Koop hier uw ticket

Electric Cars

Nieuw in 2018: Electric Cars!

Op zondag 10 juni 2018 vindt de eerste editie van het festival ‘Electric Cars’ plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door Classic Park Festivals.

Electric Cars is gericht op de liefhebber en/of eigenaar van elektrische & hybride auto’s. Op de locatie van Classic Park kunt u genieten van elektrische auto’s in alle uitvoeringen.

Mocht u niet beschikken over een elektrische auto dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. U kunt dan gratis parkeren op de bezoekersparkeerplaats.

Toegang tot het parkeerterrein is geheel gratis. Voor het museum, koffie of een eventuele lunch dient u wel te betalen.
 1. Muziek

  Muziek

  Tijdens onze festivals is de 'feestmee' klassieke brandweerwagen of Volkswagen bus aanwezig met daarin een Retro Wurlitzer Jukebox.


 2. Museum

  Museum

  In het Classic Park museumgebouw is elke dag een mooie collectie met 140 klassieke en exclusieve auto’s te bewonderen. De evenementenzaal 'Two Tone', het restaurant 'Miglia Lounge', een winkel met auto gerelateerde lifestyle artikelen, een werkplaats met vijf bruggen en veel gratis parkeerruimte maken het belevingscentrum compleet. Voor het museum zijn tickets te koop in de shop.


 3. Gratis fotoshoot

  Gratis fotoshoot

  Tijdens de Classic Park Festivals bieden we u een mooie kans om samen met uw auto vereeuwigd te worden. Bij Classic Park is een mooie fotolocatie ingericht waar de shoot plaatsvindt. Aanmelden kan op de dag zelf ter plaatse.


 4. Showpaddock

  Showpaddock

  Rondom het gebouw is een groen park gecreëerd. Samen met de parking aan de voorzijde biedt Classic Park plaats aan bijna 500 mooie showplaatsen. Clubs kunnen een aantal showplaatsen reserveren door het te verwachten aantal ledenauto’s bij ons aan te melden.


 5. Springkussen

  Springkussen

  De jongste bezoekers van het festival kunnen zich vermaken op het springkussen.

Deel dit evenement

Deel dit evenement

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopieër en deel de link: