terug naar Festivalagenda
Oct
08

Tijden
10.00 uur - 17.00 uur

Locatie
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel

Koop tickets voor Classic Restoration

Koop hier direct uw tickets voor dit evenement

Koop online tickets

Classic Restoration

Zondag 8 oktober 2017 staat in het teken van 'autorestauratie' met alle bijbehorende facetten. Er zijn diverse specialisten aanwezig die tekst, uitleg en workshops geven over diverse onderdelen die met autorestauratie te maken hebben.

Op de parkeerplaats is er gelegenheid voor een kofferbak verkoop. Neem vooral je oldtimer mee om te showen aan andere bezoekers. Ben je zelf een auto aan het restaureren of ben je juist 'op zoek' naar een klassieker dan mag je dit festival niet missen. 

 1. Stands

  Stands

  Er zijn diverse specialisten aanwezig die tekst, uitleg en workshops geven over diverse onderdelen die met autorestauratie te maken hebben.


 2. Muziek

  Muziek

  Tijdens onze festivals is de 'feestmee' klassieke brandweerwagen of Volkswagen bus aanwezig met daarin een Retro Wurlitzer Jukebox.


 3. Lucky Dog Car Club

  Lucky Dog Car Club

  Dit festival wordt georganiseerd in samenwerking met Lucky Dog Car Club. Lucky Dog Car Club is een website voor het gratis plaatsen en zoeken van te- en gerestaureerde oldtimers. In de bedrijvengids vind u relevante bedrijven uit de oldtimerbranche.


 4. Kofferbakverkoop

  Kofferbakverkoop

  Heb je je schuur vol liggen met onderdelen neem ze mee en help andere liefhebbers om hun restauratie te voltooien. Op het buitenterrein geven wij de gelegenheid om onderdelen te verkopen, de plaats hiervoor is beperkt. Reserveer gratis* je plaats en bestel een ticket met kofferbakverkoop via de ticketshop.

  *Je dient wel in het bezit te zijn van een geldig entreeticket.


 5. Verkoop je oldtimer

  Verkoop je oldtimer

  Ben je toe aan een nieuwe oldtimer en wil je je huidige verkopen, of je verzameling uitdunnen? Kom rijdend met je oldtimer (25 jaar en ouder) naar ons event en verkoop je oldtimer op het buitenterrein. Reserveer gratis* je plaats door je aan te melden via festivals@classicpark.nl. Let op enkel voor particulieren. Classic Park is geen partij in de verkoop van aangeboden auto's op het buitenterrein maar voorzien slechts in een ruimte voor verkoop.


 6. Clubs

  Clubs

  Autoclubs zijn van harte welkom tijdens onze festivals. Meld je van tevoren aan als club en Classic Park zorgt ervoor dat er een plaats op het terrein gereserveerd wordt. Je club aanmelden kan via festivals@classicpark.nl. je kunt tot uiterlijk één week van tevoren aangeven hoeveel plaatsen wij moeten reserveren. Mocht je als club willen participeren tijdens het festival (bijvoorbeeld met speciale auto's, tijdlijn of een clubstand) stuur dan een mail naar festivals@classicpark.nl of bel +31 (0)411 60 5000 en vraag naar Olaf van Kuijlenburg.


 7. Museum

  Museum

  In het Classic Park museumgebouw is elke dag een mooie collectie met 140 klassieke en exclusieve auto’s te bewonderen. De evenementenzaal 'Two Tone', het restaurant 'Miglia Lounge', een winkel met auto gerelateerde lifestyle artikelen, een werkplaats met vijf bruggen en veel gratis parkeerruimte maken het belevingscentrum compleet. Op festivaldagen geeft het entreeticket voor het museum naast toegang tot het museum ook toegang tot het festival. Deze entreetickets worden online en aan de poort verkocht.


 8. Gratis fotoshoot

  Gratis fotoshoot

  Tijdens de Classic Park Festivals bieden we u een mooie kans om samen met uw auto vereeuwigd te worden. Bij Classic Park is een mooie fotolocatie ingericht waar de shoot plaatsvindt. Aanmelden kan op de dag zelf ter plaatse. De foto’s plaatsen wij in de week na het festival op onze Facebook pagina.


 9. Showpaddock

  Showpaddock

  Rondom het gebouw is een groen park gecreëerd. Samen met de parking aan de voorzijde biedt Classic Park plaats aan bijna 500 mooie showplaatsen. Clubs kunnen een aantal showplaatsen reserveren door het te verwachten aantal ledenauto’s bij ons aan te melden.


 10. Toegang met korting

  Toegang met korting

  De eerste 30 aangemelde deelnemers met een thema auto krijgen gratis toegang tot het festival.

  Mochten de gratis tickets uitverkocht zijn dan kunt u een thema-auto ticket met korting kopen. Dit ticket kost € 5,00 per persoon (auto inclusief chauffeur) in de online voorverkoop. Reguliere tickets kosten € 8,50 in de online voorverkoop voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

  Op de dag zelf betaalt u € 9,50 aan de poort (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,00). Parkeren is gratis.


 11. Klassieker geschorst? Toch welkom bij Classic Park!

  Klassieker geschorst? Toch welkom bij Classic Park!

  Sinds 1 januari 2015 hebben klassiekers met een eerste afgifte kenteken tussen 1 januari 1975 en 31 december 1987 te maken met een belastingheffing. Zeker klassiekers met een LPG-installatie of dieselmotor betalen fors. Auto's die ouder zijn dan vijftien jaar, maar jonger dan 1 januari 1988, krijgen geen vrijstelling van de wegenbelasting. Dat is jammer, want er zitten veel potentiële klassiekers tussen. Veel van deze auto's zijn nu geschorst. Toch kunnen alle personenauto's ouder dan vijftien jaar aan evenementen deelnemen door gebruik te maken van de evenementenregeling. Kijk voor de voorwaarden op de website van de Belastingdienst: http://tinyurl.com/bq2a73k

  Wilt u gebruik maken van deze regeling? Stuur dan uw merk auto, het kenteken, uw adres en telefoonnummer tot ten minste drie werkdagen voor het evenement door aan ons via e-mailadres: festivals@classicpark.nl.

  ATTENTIE! Wij verzenden u een ontvangstbevestiging van uw aanvraag. Alleen na de ontvangst van ons bericht, heeft u vrijstelling om met uw geschorste personenauto aan het evenement deel te nemen. Geen bericht van Classic Park betekent geen vrijstelling!

Deel dit evenement

Deel dit evenement

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopieër en deel de link: