terug naar Festivalagenda
Oct
01

Tijden
10.00 uur - 19.00 uur

Locatie
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel

Prijs
€ 30,00 p.p.

Wat je verder nog moet weten
Voor elk type auto!

Koop tickets voor Classic Park Najaarstoertocht

Koop hier direct uw tickets voor dit evenement

Koop online tickets

Classic Park Najaarstoertocht

Op zondag 1 oktober 2017 organiseert Classic Park i.s.m. het Evoluon voor de eerste keer de ‘Classic Park Najaarstoertocht’. Deze tocht staat open voor elk type auto, zowel klassieke als moderne auto’s zijn van harte welkom!. De start vindt plaats bij Classic Park (Boxtel), het einde van de rit bij het Evoluon (Eindhoven).

De Najaarstoertocht voert u door de prachtige omgeving van Het Groene Woud. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom bij Classic Park voor een lekkere kop koffie of thee. Na ontvangst kunt u op eigen initiatief het museum bezoeken en genieten van diverse klassiekers, youngtimers en supercars.

Vanaf 11.00 uur kunt u het routeboek ophalen en starten met de ‘Najaarstoertocht’. De rit van ongeveer 80-100 kilometer gaat u rijden via eenvoudige aanwijzingen. U hoeft dus geen bolletje-pijltje kennis te hebben, de opzet is juist om onbezorgd te kunnen genieten van de omgeving.

Omstreeks 16.00 uur zullen de eerste equipes bij het ‘Evoluon’ in Eindhoven arriveren. Alle deelnemende equipes mogen in een cirkel rondom de vijver parkeren. Als alle equipes binnen zijn wordt er een mooie overzichtsfoto gemaakt.  

Vanaf 17.00 uur is het buffet geopend en kan iedereen (na)genieten van de dag.  


De kosten voor dit arrangement bedragen € 30,00 per persoon* inclusief ontvangst met koffie / thee, museumbezoek Classic Park, toertocht en een buffet.

*Drankjes tijdens de rit, lunch onderweg en drankjes tijdens het buffet zijn voor eigen rekening.
 1. Museum

  Museum

  In het Classic Park museumgebouw is elke dag een mooie collectie met 140 klassieke en exclusieve auto’s te bewonderen. De evenementenzaal 'Two Tone', het restaurant 'Miglia Lounge', een winkel met auto gerelateerde lifestyle artikelen, een werkplaats met vijf bruggen en veel gratis parkeerruimte maken het belevingscentrum compleet. Op festivaldagen geeft het entreeticket voor het museum naast toegang tot het museum ook toegang tot het festival. Deze entreetickets worden online en aan de poort verkocht.


 2. Klassieker geschorst? Toch welkom bij Classic Park!

  Klassieker geschorst? Toch welkom bij Classic Park!

  Sinds 1 januari 2015 hebben klassiekers met een eerste afgifte kenteken tussen 1 januari 1975 en 31 december 1987 te maken met een belastingheffing. Zeker klassiekers met een LPG-installatie of dieselmotor betalen fors. Auto's die ouder zijn dan vijftien jaar, maar jonger dan 1 januari 1988, krijgen geen vrijstelling van de wegenbelasting. Dat is jammer, want er zitten veel potentiële klassiekers tussen. Veel van deze auto's zijn nu geschorst. Toch kunnen alle personenauto's ouder dan vijftien jaar aan evenementen deelnemen door gebruik te maken van de evenementenregeling. Kijk voor de voorwaarden op de website van de Belastingdienst: http://tinyurl.com/bq2a73k

  Wilt u gebruik maken van deze regeling? Stuur dan uw merk auto, het kenteken, uw adres en telefoonnummer tot ten minste drie werkdagen voor het evenement door aan ons via e-mailadres: festivals@classicpark.nl.

  ATTENTIE! Wij verzenden u een ontvangstbevestiging van uw aanvraag. Alleen na de ontvangst van ons bericht, heeft u vrijstelling om met uw geschorste personenauto aan het evenement deel te nemen. Geen bericht van Classic Park betekent geen vrijstelling!

Deel dit evenement

Deel dit evenement

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopieër en deel de link: