terug naar Festivalagenda
Sep
10

Tijden
10.00 uur - 17.00 uur

Locatie
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel

Wat je verder nog moet weten
www.amclassicday.nl

Koop tickets voor Auto Motor Classic Day

Koop hier direct uw tickets voor dit evenement

Koop online tickets

Auto Motor Classic Day

Nieuw in 2017: Auto Motor Classic Day

Misschien had u het AMK Festival eerder dit jaar gemist. Dat is jammer, maar u kunt gelukkig dit jaar nog in de herkansing. Want op 10 september is er weer een AMK Feestje, dit keer in het zuiden van het land, op het mooie terrein + museum van het Classic Park complex in Boxtel.

En verder
Wat er verder nog te doen is, hoort u in de komende maanden nog van ons. Wij weten zeker, dat we er weer een leuk feestje van maken. Meer informatie via amclassicday.nl.


Auto Motor Classic Day’, een dag die wordt georganiseerd in samenwerking met het magazine Auto Motor Klassiek. Dit festival richt zich op klassieke auto’s en motoren, zoals die in het museum van Classic Park te zien zijn.
 1. Nederlands Fabrikaat

  Nederlands Fabrikaat

  Het hoofdthema van deze Auto Motor Classic Day wordt ‘Nederlands Fabrikaat’. Dat betekent dat u - als u met uw auto of motor van Nederlands fabrikaat komt - gratis toegang krijgt als bestuurder. Zolang er plek is, want voor de thema-klassiekers is beperkt gratis ruimte beschikbaar. Dus wij verheugen ons alvast op al die onbekende exoten van Nederlandse bodem, want dat zijn er in de historie nogal wat geweest, vergis u niet. Hoewel ook de overbekende DAF ongetwijfeld onderdeel van het wagen- en motorpark uit zal gaan maken.


 2. Muziek

  Muziek

  Tijdens onze festivals is de 'feestmee' klassieke brandweerwagen of Volkswagen bus aanwezig met daarin een Retro Wurlitzer Jukebox.


 3. Live taxatiestraat

  Live taxatiestraat

  Om de twee of drie jaar, afhankelijk van uw verzekeraar, moet u uw klassieker opnieuw laten taxeren. Voor een aantrekkelijk tarief kunt u dat op 27 mei in Boxtel live laten doen. Onder het toeziend oog van belangstellend publiek van klassiekerliefhebbers. Aanmelden voor de live taxatiestraat kan via festivals@classicpark.nl.


 4. Keuken en klassiekers

  Keuken en klassiekers

  Het wordt steeds mooier op de gemiddelde festivals, waar tegenwoordig vaak gebruik wordt gemaakt van food-trucks om diverse smakelijke zaken te serveren. Op de Auto Motor Classic Day nodigen we diverse uitbaters van food-trucks uit, dus behalve lekker kijken naar klassiekers kunt u ook nog lekker proeven van allerlei lekkernijen. Heeft u zelf een food-truck en wilt iets aparts of lekkers van daaruit verkopen, meldt u dan via redactie@amklassiek.nl. Ook daar is beperkt ruimte, dus haast u, want op is op. Buiten dat is ook het restaurant gewoon geopend, zodat u ook daar uw noodzakelijke vitaminen naar binnen kunt werken.


 5. Clubs

  Clubs

  Natuurlijk bent u van harte welkom uw club te promoten met een mooie clubstand. Misschien een rit uit te zetten met Boxtel als eindbestemming? We juichen het van harte toe. Wij zullen ook ruchtbaarheid geven aan de rit die u organiseert met ons evenement als eindbestemming. Zo snijdt het mes aan twee kanten, toch? Informatie via redactie@amklassiek.nl. Bovendien mogen clubleden van deelnemende clubs tegen gereduceerd tarief naar binnen.


 6. Auto Motor Klassiek

  Auto Motor Klassiek

  Door de samenwerking met het klassiekermagazine Auto Motor Klassiek belooft de eerste editie van het festival Auto Motor Classic Day een succes te worden.


 7. Museum

  Museum

  In het Classic Park museumgebouw is elke dag een mooie collectie met 140 klassieke en exclusieve auto’s te bewonderen. De evenementenzaal 'Two Tone', het restaurant 'Miglia Lounge', een winkel met auto gerelateerde lifestyle artikelen, een werkplaats met vijf bruggen en veel gratis parkeerruimte maken het belevingscentrum compleet. Op festivaldagen geeft het entreeticket voor het museum naast toegang tot het museum ook toegang tot het festival. Deze entreetickets worden online en aan de poort verkocht.


 8. Gratis fotoshoot

  Gratis fotoshoot

  Tijdens de Classic Park Festivals bieden we u een mooie kans om samen met uw auto vereeuwigd te worden. Bij Classic Park is een mooie fotolocatie ingericht waar de shoot plaatsvindt. Aanmelden kan op de dag zelf ter plaatse. De foto’s plaatsen wij in de week na het festival op onze Facebook pagina.


 9. Showpaddock

  Showpaddock

  Rondom het gebouw is een groen park gecreëerd. Samen met de parking aan de voorzijde biedt Classic Park plaats aan bijna 500 mooie showplaatsen. Clubs kunnen een aantal showplaatsen reserveren door het te verwachten aantal ledenauto’s bij ons aan te melden.


 10. Springkussen

  Springkussen

  De jongste bezoekers van het festival kunnen zich vermaken op het springkussen.


 11. Klassieker geschorst? Toch welkom bij Classic Park!

  Klassieker geschorst? Toch welkom bij Classic Park!

  Sinds 1 januari 2015 hebben klassiekers met een eerste afgifte kenteken tussen 1 januari 1975 en 31 december 1987 te maken met een belastingheffing. Zeker klassiekers met een LPG-installatie of dieselmotor betalen fors. Auto's die ouder zijn dan vijftien jaar, maar jonger dan 1 januari 1988, krijgen geen vrijstelling van de wegenbelasting. Dat is jammer, want er zitten veel potentiële klassiekers tussen. Veel van deze auto's zijn nu geschorst. Toch kunnen alle personenauto's ouder dan vijftien jaar aan evenementen deelnemen door gebruik te maken van de evenementenregeling. Kijk voor de voorwaarden op de website van de Belastingdienst: http://tinyurl.com/bq2a73k

  Wilt u gebruik maken van deze regeling? Stuur dan uw merk auto, het kenteken, uw adres en telefoonnummer tot ten minste drie werkdagen voor het evenement door aan ons via e-mailadres: festivals@classicpark.nl.

  ATTENTIE! Wij verzenden u een ontvangstbevestiging van uw aanvraag. Alleen na de ontvangst van ons bericht, heeft u vrijstelling om met uw geschorste personenauto aan het evenement deel te nemen. Geen bericht van Classic Park betekent geen vrijstelling!

Deel dit evenement

Deel dit evenement

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopieër en deel de link: