terug naar Festivalagenda
Jun
11

Locatie
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel

Koop tickets voor Classic German Cars

Koop hier direct uw tickets voor dit evenement

Koop online tickets

Classic German Cars

Nieuw in 2017: Classic German Cars

Op zondag 11 juni 2017 staat Classic Park geheel in het teken van Duitse automerken zoals o.a. Porsche, Audi, Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen en Opel. Iedereen is welkom van klassiek tot modern of exclusief.  Daarnaast is er een 'special display' die geheel in het teken van 'wolf in schaapskleren' auto's staat!

Bent u in het bezit van een 'wolf in schaapskleren' auto of kent u iemand met zo'n auto dan kunt u zich gratis aanmelden voor de special display. Er is plaats voor maximaal 12 auto's, wees er dus snel bij!


Door de aanwezigheid van een showpaddock, muziek en traditionele gerechten is Classic Park op 11 juni in 'Duitse sferen'.

Mocht u niet beschikken over een Duitse auto dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. U kunt dan gratis parkeren op de bezoekersparkeerplaats.  

 1. Muziek

  Muziek

  Tijdens onze festivals is de 'feestmee' klassieke brandweerwagen of Volkswagen bus aanwezig met daarin een Retro Wurlitzer Jukebox.


 2. Clubs

  Clubs

  Autoclubs zijn van harte welkom tijdens onze festivals. Meld je van tevoren aan als club en Classic Park zorgt ervoor dat er een plaats op het terrein gereserveerd wordt. Je club aanmelden kan via festivals@classicpark.nl. je kunt tot uiterlijk één week van tevoren aangeven hoeveel plaatsen wij moeten reserveren. Mocht je als club willen participeren tijdens het festival (bijvoorbeeld met speciale auto's, tijdlijn of een clubstand) stuur dan een mail naar festivals@classicpark.nl of bel +31 (0)411 60 5000 en vraag naar Olaf van Kuijlenburg.


 3. Museum

  Museum

  In het Classic Park museumgebouw is elke dag een mooie collectie met 140 klassieke en exclusieve auto’s te bewonderen. De evenementenzaal 'Two Tone', het restaurant 'Miglia Lounge', een winkel met auto gerelateerde lifestyle artikelen, een werkplaats met vijf bruggen en veel gratis parkeerruimte maken het belevingscentrum compleet. Op festivaldagen geeft het entreeticket voor het museum naast toegang tot het museum ook toegang tot het festival. Deze entreetickets worden online en aan de poort verkocht.


 4. Gratis fotoshoot

  Gratis fotoshoot

  Tijdens de Classic Park Festivals bieden we u een mooie kans om samen met uw auto vereeuwigd te worden. Bij Classic Park is een mooie fotolocatie ingericht waar de shoot plaatsvindt. Aanmelden kan op de dag zelf ter plaatse. De foto’s plaatsen wij in de week na het festival op onze Facebook pagina.


 5. Showpaddock

  Showpaddock

  Rondom het gebouw is een groen park gecreëerd. Samen met de parking aan de voorzijde biedt Classic Park plaats aan bijna 500 mooie showplaatsen. Clubs kunnen een aantal showplaatsen reserveren door het te verwachten aantal ledenauto’s bij ons aan te melden.


 6. Concours d’Elegance

  Concours d’Elegance

  Heeft u een thema auto in concoursstaat en denkt u in aanmerking te komen voor de ‘Concours d’Elegance paddock’ dan kunt u zich hiervoor tot uiterlijk één week van tevoren aanmelden via festivals@classicpark.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Er zijn 20* Concours d’Elegance plaatsen beschikbaar.

  Let op: Om deel te kunnen nemen aan het Concours d'Élegance moet u in het bezit zijn van een entreeticket.

  *Indien er te weinig vooraanmeldingen zijn voor het Concours dan zal de jury op de dag zelf de winnaars bepalen. De selectie heeft te maken met originaliteit, staat van de auto en bouwjaar.


 7. Springkussen

  Springkussen

  De jongste bezoekers van het festival kunnen zich vermaken op het springkussen.


 8. Toegang met korting

  Toegang met korting

  De eerste 30 aangemelde deelnemers met een thema auto krijgen gratis toegang tot het festival.

  Mochten de gratis tickets uitverkocht zijn dan kunt u een thema-auto ticket met korting kopen. Dit ticket kost € 5,00 per persoon (auto inclusief chauffeur) in de online voorverkoop. Reguliere tickets kosten € 8,50 in de online voorverkoop voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

  Op de dag zelf betaalt u € 9,50 aan de poort (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,00). Parkeren is gratis.

Deel dit evenement

Deel dit evenement

Stuur deze pagina door naar een partner of vriend:
Of kopieër en deel de link: